Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش > نجوم - بعضی‌ها شاید تصور کنند که برنامه ناسا برای اعزام فضانورد به مریخ در سال ۲۰۳۰ خیلی آینده‌نگرانه است اما بد نیست بدانید که این سازمان برای نیم قرن بعد هم برنامه ریخته است.

به گزارش خبرآنلاین،متخصصان این آژانس فضایی در آزمایشگاه پیشرانش جت (JPL) در حال برنامه ریزی ارسال سفینه ای فضایی به منظومه «آلفا قنطورس» در سال 2069 هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلفا قنطورس یک ستارهٔ دوتایی است که به همراه کوتوله سرخ پروکسیما قنطورس یا آلفا قنطورس سی، که بسیار کم‌نورتر است یک سامانهٔ سه‌گانه را تشکیل می‌دهد. این سامانه، از همهٔ ستاره‌ها به منظومهٔ خورشیدی ما نزدیک‌تر است و با چشم غیر مسلح به صورت چهارمین ستاره درخشان آسمان شب دیده می‌شود. احتمال می‌رود که پروکسیما قنطورس توسط میدان گرانشی دو ستارهٔ دیگر محدود شده‌باشد. فاصلهٔ آلفا قنطورس از خورشید ۴٫۳۷ سال نوری است. شعاع آلفا قنطورس اِی ۲۳ درصد از خورشید بیشتر است و چگالی آن نیز ۱۰ درصد بیشتر از خورشید ما است

دانشمندان ناسا اخیرا مقاله‌ای در نشست پاییز 2017 اتحادیه ژئوفیزیک آمریکا در نیواورلئان ارائه دادند که در مورد این موضوع بحث می‌کرد. محققان درباره یک ماموریت احتمالی در آینده که نیاز به یک فضاپیما با یک دهم سرعت نور دارد، صحبت کردند. ناسا در حال ساخت و توسعه این فضاپیما تا سال 2069 است. یکی از اهداف این سفینه که هم زمان با صدمین سالگرد پرتاب آپولو 11 ماموریت خود را آغاز خواهد کرد، جستجوی نشانه های حیات در سیاره «پروکسیما بی» این منظومه است.

 چون منظومه آلفا قنطورس در فاصله 4.4 سال نوری از زمین قرار دارد، حتی اگر «ویجر 1» که از منظومه شمسی خارج شده به سمت آن پرواز کند 80 هزار سال دیگر به این سامانه خواهد رسید.

۵۴۵۴ 

کلید واژه‌ها : فضاپیما - فعالیت فضایی -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۹۶۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال پیامک سامانه سهما به اتباع خارجی

سازمان ملی مهاجرت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد مهاجرین پیامک سامانه سهما را جدی گرفته و در اسرع وقت مواد درخواستی این پیامک را تکمیل و ارسال کنند.

روابط عمومی سازمان ملی مهاجرت در اطلاعیه‌ای درباره پیامک ارسالی از سامانه سهما به شماره اتباع خارجی از آنها خواست تا این پیامک را جدی بگیرند.

در این اطلاعیه آمده است: پیامکی با مضمون ذیل برای اتباع و مهاجرین خارجی مجاز در کشور جهت استعلام حضور یا عدم حضور توسط سامانه سهما ارسال شده است. از مخاطبان درخواست می‌شود در اسرع وقت موارد درخواستی داخل پیامک را تکمیل و ارسال نمایند.

در این اطلاعیه آمده است: «تبعه گرامی با شناسه یکتا...... برای صدور کارت هوشمند باید پس از ثبت‌نام و ورود به سامانه سهما به آدرس www.irmigrationorg.ir حداکثر تا تاریخ 1403/02/14 کد …... را در قسمت اعتبارسنجی صدور کارت هوشمند وارد نمایید.عدم اقدام به منزله عدم حضور تلقی می‌شود و هیچ خدماتی به شما تعلق نمی گیرد».

سامانه هوشمندی به نام اختصاری سهما برای ساماندهی مطلوب و هدفمند اتباع و مهاجرین خارجی در ایران ایجاد شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • هرمزگان میزبان ۳۰۰ برنامه بزرگداشت دهه کرامت
  • چرا حضور مجدد انسان در ماه سخت است؟
  • ارسال پیامک سامانه سهما به اتباع خارجی
  • ناسا یک پیام از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین دریافت کرد
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی
  • دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرد
  • دنباله‌داری که هنوز نیامده سر و صدا به پا کرده و از ستارگان هم درخشان‌تر خواهد بود
  • تصویر روز ناسا: گلبرگ‌های اطراف سحابی حلقه