Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، پناهگاه حیات وحش دشت ناز ساری نخستین سایت تکثیر نیمه طبیعی گوزن زرد ایرانی است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در مراسم راه اندازی این سامانه گفت : با راه اندازی سامانه الکترونیکی حفاظتی در پناهگاه حیات وحش دشت ناز ساری،حلقه حفاظتی این پناهگاه از لحاظ فیزیکی و نرم افزاری تکمیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسینعلی ابراهیمی کارنامی افزود : این سامانه که نخستین بار در کشور در پناهگاه حیات وحش دشت ناز ساری عملیاتی شد، مجهز به دوریین نظارت تصویری با حساسیت بالاست و محیط بابان در کمترین زمان در جریان خطرات ناشی از آتش سوزی و تعرض به حیات وحش قرار می گیرند.
وی تعقیب تصویری تعرض کنندگان به پناهگاه و ذخیره سازی تصاویر را از مزیت های اصلی این سامانه برشمرد.
مدیرکل محیط زیست مازندران پایش پناهگاه حیات وحش را از دیگر کارکردهای مثبت سامانه الکترونیکی دانست و گفت که راه اندازی آن حدود پنج میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه داشت .
وی مزیت دیگر سامانه الکترونیکی را شناسایی نقطه ای منطقه حفاظتی در معرض خطر به خصوص آتش سوزی دانست و اظهار داشت : در آینده نزدیک این سامانه با تجهیز نرم افزاری خطرات احتمالی را از طریق پیامک برای فرماندهی محیط بانی ، مدیرکل و سایر مسئولان مرتبط ارسال می کند.
منطقه حفاظت شده دشت ناز ساری با 55 هکتار مساحت در 25 کیلومتری شمال شرق ساری واقع است و هم اکنون 35 راس گوزن زرد در این پناهگاه نگهداری می شود.
در این منطقه که در سال 54 از منطقه تحت حفاظت به پناهگاه حیات وحش ارتقاء یافت ، 447 گونه گیاهی شامل ممرز، راش، توسکا، انجیلی ولیلکی رویش دارد.
مازندران چهار پناهگاه حیات وحش در میانکاله بهشهر، فریدونکنار، کیاسر و دشت ناز ساری دارد.
6982/1654
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 آتش سوزی پیامک حفاظت محیط زیست محیط زیست پناهگاه 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۰۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله خرس به دامدار ایلامی در پی ورود به زیستگاه

ایسنا/ایلام معاون زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل محیط زیست استان ایلام در خصوص خبر حمله خرس به مرد دره‌شهری گفت: این حمله در منطقه «خرس‌آو» کبیرکوه که زیستگاه خرس قهوه‌ای است رخ داده است.

علیرضا محمدی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: این زیستگاه خرس قهوه‌ای در ارتفاعات کبیرکوه در بخش شرقی کبیرکوه واقع است و منطقه‌ای صعب‌العبور است، فرد مصدوم شده از دامداران بومی منطقه است که دام‌های خود را وارد قلمرو زیستی خرس کرده است.

وی افزود: وقتی خرس برای فرزندانش احساس خطر کند، ممکن است به واردشدگان به زیستگاهش حمله کند.

محمدی با بیان اینکه جمعیت خرس در این منطقه معدود است، خاطرنشان کرد: ممکن است خرس برای تأمین غذا دست به حمله زده باشد، آنچه مسلم است ورود دامدار به قلمرو خرس است که با این ورود ۶ رأس دام دامدار نیز تلف و خود دامدار نیز مصدوم شده است.

معاون اداره‌کل محیط زیست استان ایلام تأکید کرد: خرس به هیچ وجه وارد قلمرو و زندگی مردم منطقه نشده است و در جای مرتفعی در کوه است که زیستگاه خود اوست.

اورژانس پیش‌بیمارستانی اعلام کرده خرس به یک مرد ۵۱ ساله دره‌شهری حمله کرده است و وی زخمی شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • حفاظت از حیات وحش مناطق آزاد نیازمند اجرای قرق اختصاصی است
  • فیلم/ گشت و گذار پلنگ در جنگل‌ ساری
  • قول شهردار به خطیر: کمپ حجازی مجهز می‌شود
  • (ویدئو) راننده خوش‌شانس یک گوزن سفید کمیاب را دید
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • کلینیک مشاوره حرم مطهر رضوی پناهگاه دوم زائران است/خدمت عاشقانه خادمیاران مشاور در حریم رضوی
  • حمله خرس به دامدار ایلامی در پی ورود به زیستگاه
  • ببینید | تعظیم یک گوزن پس از خوردن غذا به سبک ژاپنی‌ها
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست